Robotterne gør oprør i ny trailer til HBO’s ‘Westworld’ med Anthony Hopkins

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvad er farligst – at fysisk overlegne robotter gør ravage på alt omkring dem, eller at de bruger deres højtudviklede kunstige intelligens til at manipulere sig frem?

I HBO’s tv-serie ‘Westworld’ tys der til begge metoder, når robotterne i forlystelsesparken Delos bliver utilfredse med livet som tjenere af den menneskelige race. I centrum af det hele står Ed Harris’ The Man in Black, som bliver bannerføren i oprøret mod udviklere som Anthony Hopkins Dr. Robert Ford, der har kreeret dem og den aparte verden, de lever i.

‘Westworld’, der er baseret på filmen af samme navn fra 1973, udfolder denne fascinerende rivalisering i den første lange trailer til tv-serien, hvor kimen endnu engang lægges til en dyster og ildevarslende stemning. Harris og Hopkins får selskab i HBO’s nye store dramasatsning af andre skuespillere som Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, James Marsden, Thandie Newton samt danske Sidse Babett Knudsen, der medvirker i samtlige ti afsnit i første sæson – men hun er ikke at se i denne trailer.

Serien, der er skabt af Christopher Nolans bror Jonathan, som har skrevet de fleste af brormands film, og dennes konne Lisa Hoy, får dansk premiere på HBO Nordic 3. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af