Lars von Trier har fundet hovedrollerne til sin seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’

Lars von Trier har fundet hovedrollerne til sin seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’
Fernando Leon / Getty Images

Vi har længe ventet i spænding på nærmere detaljer om Lars von Triers kommende seriemorderfilm ‘The House That Jack Built’.

Men nu har Trier løftet sløret for de første hovedroller, hvoraf Matt Dillon – kendt fra film som ‘Crash’ (2004), ‘Wild Things’ (1998), Gus Van Sants ‘Drugstore Cowboy’ (1989) og tv-serien ‘Wayward Pines’, skal indtage hovedrollen som seriemorderen Jack.

Dillon skal spille over for Bruno Ganz, kendt som Hitler i ‘Der Untergang’ (2004) og engel i Wim Wenders ‘Himlen over Berlin’ (1987), der i rollen som den mystiske Verge udforsker og udfordrer Jacks tanker og handlinger gennem en tilbagevendende dialog, som det står beskrevet i en pressemeddelelse.

‘The House That Jack Built’ følger den højt intelligente Jacks liv som seriemorder over en 12-årig periode. Jack mener selv, at hvert drab er et kunstværk, og i jagten på det ultimative værk, begynder han at tage flere og flere risici, selvom politiet langsomt nærmer sig.

Det lyder som den klart mest genreprægede film, vi endnu har set fra Triers hånd, men kender vi ham ret, bliver det ikke en konventionel katten-efter-musen-fortælling.

Læs også: Nye detaljer om von Triers kommende film: »Det bliver en seriemorderfilm, som du aldrig har set den før«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af