Matthew McConaughey skal spille strandbums i ny film fra ‘Spring Breakers’-instruktør

Matthew McConaughey skal spille strandbums i ny film fra ‘Spring Breakers’-instruktør

Det er efterhånden fem år siden, at Harmony Korine lavede sin sidste film, ‘Spring Breakers’, der til gengæld blev hans mest bredt appellerende film med James Franco og Disney-stjernen Selena Gomez i slagkraftige roller.

Siden har der været mange rygter om hans kommende film. Vi ventede længe på ‘The Trap’, der fik tilknyttet et stjernespækket cast bestående af Benicio Del Toro, James Franco, Robert Pattinson og Al Pacino. Filmen var helt klar til optagelse, men Korine ragede tilsyneladende uklar med én af skuespillerne, og det er lige nu uvist, om projektet stadig lever.

I mellemtiden har Korine så kastet sig over en film ved navn ‘The Beach Bum’, som så småt er ved at tage form og også tegner til at blive en stjernepræget affære.

Matthew McConaughey har nemlig netop skrevet under på at spille hovedrollen som Moondog, en rebelsk, hashrygende skurk, der har sin helt egen tilgang til livet. Filmen, der bliver beskrevet som en stilfuld komedie, går efter planen i optagelse til sommer.

Læs også: Svensk musikvideoinstruktør laver opfølger til ‘Spring Breakers’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af