Andy Sambergs tager tykt pis på cykelsporten i ‘Tour de Pharmacy’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Man kommer til at tænke på den franske tegnefilm ‘Trillingerne fra Belleville’, når man ser traileren til Andy Sambergs ‘Tour de Pharmacy’. En række dyrelignende, dopede og agressive cykelryttere, der alle kæmper for at komme først og hurtigst i mål. Andy Sambergs tager hårdt fat om cykelhistoriens sorte bagside, (med stærke associationer til Tour de France), hvor doping i mange år flød i de fleste rytteres blod.

Alvoren er dog i denne mockumentary dømt helt ude af spillet i stil med Sambergs tennisparodi ‘7 Days in Hell’. Lig denne har folkene bag samlet en herligt cast bestående af blandt andre Orlando Bloom, Daveed Diggs (‘Black-ish’), John Cena, Dolph Lundgren, Phylicia Rashad (‘Empire’), James Marsden, Danny Glover, Freddie Highmore, Julia Ormond, Kevin Bacon, Maya Rudolph, Mike Tyson, Jeff Goldblum og – mest overraskende – Lance Armstrong i det, der ligner en meget selvironisk cameo!

‘Tour de Pharmecy’ tager udgangspunkt i et fiktivt løb i 1982 og følger fem rytteres kamp om sejren. Den rammer amerikansk HBO 8. juli lige i tide til Tour de France, og mon ikke den kommer på HBO Nordic dagen efter.

Læs også: Anmeldelse af ‘7 Days in Hell’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af