Hannah Gadsby er alligevel ikke færdig med comedy – heldigvis

Hannah Gadsby er alligevel ikke færdig med comedy – heldigvis
Hannah Gadsby

Det storroste show ’Nanette’ fra sidste år, hvor komiker Hannah Gadsby vendte comedygenren på hovedet og på begavet og personlig vis fortalte om, hvordan det føles at være »kønsunormal«, blev lanceret som Gadsbys endelige farvel til comedy.

Men heldigvis ser det nu ud til, at én af tidens mest originale komikere alligevel ikke har fortalt sin sidste undergravende joke. Til sommer tager hun nemlig sit nye show ’Douglas’, som er det nyeste materiale efter ’Nanette’, med til New York og San Francisco, og det markerer noget, der ligner et comeback.

’Douglas’, som er opkaldt efter én af Gadsbys hunde, har allerede modtaget ros i hjemlandet Australien og fået henholdvis fem og fire-en-halv stjerner af de australske Time Out og The Herald Sun. Showet fungerer efter sigende som en epilog til ’Nanette’ og tackler tilværelsen som autist og betydningen af, hvilke ord vi bruger til at beskrive os selv og hinanden.

’Nanette’, som kan ses på Netflix, blev her på sitet kaldt »genialt«, og vi skrev, at det viste »at selv standup-genren kan undergraves og gøres farlig«.

Læs også: Sophie Turner og Maisie Williams om ‘Game of Thrones’-farvel – »Det var en sæson fyldt med hjertesorger«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af