‘Spider-Man’-stjerne Tom Holland er en sand helt, viser to hændelser fra virkeligheden

‘Spider-Man’-stjerne Tom Holland er en sand helt, viser to hændelser fra virkeligheden
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

I den snart aktuelle ‘Spider-Man: Far From Home’ spiller Tom Holland igen den netskydende teenagesuperhelt. Og det ser ud til, at skuespilleren også selv har en superhelt gemt i sig.

Det viste han blandt andet til en autografsession for nylig i forbindelse med promoveringen af ‘Far From Home’, hvor en ung fan blev presset frem af en gruppe ivrige autografjægere. Hun blev panikslagen, og da Holland opdagede det, var han ikke langsom til at reagere.

En video af episoden, som fik over en million visninger i løbet af en dag, viser, hvordan Holland truer med at smide deres ting væk, hvis de bliver ved med at skubbe hende – og et billede viser, at han endte med at gøre alvor af det.

Men heltegerningerne stopper ikke der.

Under et besøg hos ’Late Night With Seth Meyers’ fortalte Holland om en flytur, han var på med sin familie på vej til ferie. Under turen faldt en kvinde pludselig om lige ved siden af ham.

»Jeg hoppede op«, fortæller han. »Jeg er ikke læge, jeg er skuespiller – så jeg spurgte, ’er du okay?’ Jeg råbte efter en læge, og fjernede hendes hår fra ansigtet og tjekkede hendes luftveje«.

Ved siden af sad en kvinde, som var midt i at se ‘Spider-Man: Homecoming’. Og det var, da Holland forsøgte at hjælpe den besvimede kvinde, at hun pludselig kunne genkende ham.

Nu skal han bare have syet sin dragt.

Læs også: Vores største håb for ‘Stranger Things’ sæson 3: Nye monstre, færre klicheer og Steves hår

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af