Oasis-frontmand får det fulde spotlys i ny trailer til dokumentaren ’Liam Gallagher: As It Was’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke første gang, rocklømlen og forsangeren i Oasis, Liam Gallagher, bliver portrætteret i en musikdokumentar. For knapt tre år siden fik vi Oasis-dokumentaren ’Supersonic’, hvor han delte spotlyset med storebror Noel Gallagher, men i den nye dokumentar ’Liam Gallagher: As It Was’ stjæler lillebror ene mand det store lærred.

’Liam Gallagher: As It Was’, der er instrueret af Gavin Fitzgerald og Charlie Lightening, stiller skarpt på Liam Gallaghers tumultariske rockstar-karriere med alt, den indebærer af stormfulde champagne supernova-højder på succesernes svimlende tinder over druk og bitre retssager til kampen for at rejse sig på ny med en solokarriere – uden nogen form for ’Wonderwall’ at falde tilbage på.

Den nye trailer giver endnu et indblik i det vilde Gallagher-liv med en blanding af arkivmateriale fra Oasis-tiden til nye ærlige, flabede Manchester-klingende rants, som vi kender ham så godt for.

’Liam Gallagher: As It Was’ får premiere den 13. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af