Krig er under opsejling i den nye trailer til HBO’s ventede ’Watchmen’-serie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»De fuckers forsøger at starte en krig«, lyder det i den nye, ildevarslende trailer til den hypede ’Watchmen’-serie, som får premiere på HBO Nordic i næste måned.

Showrunner på serien er Damon Lindelof, manden bag 00’er-fænomet ’Lost’ og den oversete ’The Leftovers’. Han har tidligere fortalt, at ’Watchmen’ både fungerer som en nyfortolkning af og efterfølger til Alan Moores klassiske graphic novel af samme navn, hvori superhelte bliver behandlet som kriminelle.

Replikken fra traileren er sandsynligvis rettet mod terrorgruppen The Seventh Cavalry, der, iført den ikoniske Rorschach-maske, skaber røre i Tulsa, Oklahoma. På modsatte side har politiet også masker på, og traileren tematiserer således over, hvad folk skjuler bag deres forklædning.

Regina King, der senest vandt en Oscar for sin præstation i ’If Beale Street Could Talk’, ses i en hovedrolle som politibetjenten Angela Abar, der bekæmper terrorgruppen. Derudover medvirker blandt andre Jeremy Irons, Jean Smart, Don Johnson og Tim Blake Nelson.

’Watchmen’ lander på HBO Nordic 21. oktober. Se den nye trailer herover.

Læs også: Her er efterårets mest ventede serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af