Leonardo DiCaprio ville have manuskriptet ændret til stor Scorsese-film – fik halvdelen igennem

Leonardo DiCaprio ville have manuskriptet ændret til stor Scorsese-film – fik halvdelen igennem
Leonardo DiCaprio. (Foto: Jemal Countess/Getty Images)

Optagelserne til Martin Scorseses kommende krimiepos ‘Killers of the Flower Moon’ med Leonardo DiCaprio og Robert De Niro skulle efter planen være gået i gang i marts i år, men på grund af en vis pandemi blev startdatoen udskudt til februar 2021.

I podcasten Script Notes afslører manuskriptforfatter Eric Roth, at vi nok skal indstille os på at vente en måned mere, og at han har været nødt til revidere manuskriptet efter indsigelser fra DiCaprio.

»Den skal efter planen filmes i marts, når Covid aftager, og det er Martin Scorsese. De vil fortsætte med omskrivninger af den. Leonardo ønskede nogle ting ændret, og det diskuterede vi. Han vandt halvdelen (af argumenterne, red.). Jeg vandt halvdelen. Så det sker«.

Ifølge The Hollywood Reporter skulle DiCaprio i den oprindelige version have spillet filmens helt, men det ville DiCaprio ikke, hvorfor han insisterede på at spille nevøen til filmens skurk (Robert De Niro).

DiCaprio fik til sidst sin vilje, og den beslutning var Paramount angiveligt så utilfredse med, at de tilbage i august solgte filmen til Apple.

Filmen er baseret på David Granns roman af samme navn, men i podcasten Script Notes fortæller Roth, at han kun bruger omtrent halvdelen af det originale forlæg.

‘Killers of the Flower Moon’ begynder optagelserne i foråret 2021, så en premiere må nok forventes at være realistisk i 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af