Seth Rogen har intet tilovers for komikere, der brokker sig over cancel culture: »Acceptér det«

Seth Rogen har intet tilovers for komikere, der brokker sig over cancel culture: »Acceptér det«
Jonah Hill og Seth Rogen. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Mens debatter om forholdet mellem »cancel culture« og komik fortsat raser i visse dele af underholdningsindustrien – navnlig blandt stand-uppere – har Seth Rogen en meddelelse til de kolleger, der måtte se sig trådt over tæerne af ’tidsånden’:

»Det er noget skidt at sige grimme ting, og hvis du har sagt noget forfærdeligt, så burde du forholde dig til det på den ene eller anden måde. Det har ikke noget med cancel culture at gøre. Det handler om, at du har sagt noget forfærdeligt«.

Sådan sagde stjernen da han forleden gæstede talkshowet Good Morning Britain for at promovere sin nye bog, ’Yearbook’.

Så sent som i forrige uge tog Rogen afstand fra sin tidligere samarbejdspartner James Franco grundet krænkelsesanklagerne mod denne, og nu udtaler han sig også om sine egne komediefilm:

»Der er visse af mine jokes (på film, red.), der er ældet dårligt, men det er i komikkens natur. Rent konceptuelt synes jeg, at filmene holder, og jeg tror der er en grund til, at folk stadig ser og nyder dem i dag. Men jokes er ikke nødvendigvis bygget til at holde for evigt«.

»Jeg har aldrig været den type komiker, der skrev jokes specifikt designet til at gå efter særlige grupper, der er på en eller anden måde er marginaliserede. Har vi (ham og hans filmkolleger, red.) gjort det uden at være klar over det? Helt sikkert. Og de jokes findes i vores film derude, og jeg er mere end parat til at indrømme, at de er ældet dårligt«.

Om de kolleger, der måtte tordne mod »woke« kritik, siger Rogen endvidere:

»Jeg forstår ikke, hvad de brokker sig over, når jeg hører komikere klage over den slags. Hvis du har lavet en joke, der er ældet forfærdeligt, så acceptér det. Og hvis du ikke mener, at den er ældet forfærdeligt, så sig det ( … )«.

Seth Rogen kan snart ses i Hulu-serien ’Pam and Tommy’, hvori Sebastian Stan og Lily James spiller Tommy Lee og Pamela Anderson.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af