Sean Penn er gået i ‘strejke’: Vil ikke arbejde på ny serie før kollegerne er vaccinerede

Sean Penn er gået i ‘strejke’: Vil ikke arbejde på ny serie før kollegerne er vaccinerede
Sean Penn. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Sean Penn og Julia Roberts arbejder lige nu på serien ‘Gaslit’ om Watergate-skandalen, der fældede præsident Richard Nixon tilbage i 1972.

Eller, det vil sige, det gjorde Penn indtil i denne uge. I skrivende stund strejker skuespilleren nemlig indtil alle på holdet er blevet fuldt vaccinerede. Det rapporterer Deadline.

‘Gaslit’ produceres af NBCStudios, og det er allerede et krav, at alle der arbejder i seriens ‘Zone A’ er vaccinerede – det vil sige skuespillerne, instruktøren og det tekniske crew, der har deres gang inde på selve settet. NBCStudios har arrangeret og betalt for vaccinationerne.

Men det er ikke godt nok, ifølge Penn, som har gjort opmærksom på faren ved, at de mange øvrige produktionsmedlemmer udenfor Zone A potentielt set kan smitte hinanden.

Delta-varianten spreder sig hastigt i Californien, og det er atter blevet lovpligtigt at bære mundbind de fleste steder. Penn har tilbudt at hjælpe med at finansiere vaccinationen af kollegerne igennem sin non-profit-organisation CORE (Community Organized Relief Effort).

Det er ikke umuligt, at skuespillerens strejke vil påvirke, hvordan andre produktioner håndterer vaccinekrav. Navnlig idet adskillige serieoptagelser lige nu er sat på pause grundet udbrud af virus på settet. Heriblandt ‘Game of Thrones’-spinoff-serien ‘House of the Dragon’ og ‘Bridgerton’ sæson 2.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af