Soundvenue Live: Se Paul Thomas Andersons storroste ‘Licorice Pizza’ som de første i Danmark

Soundvenue Live: Se Paul Thomas Andersons storroste ‘Licorice Pizza’ som de første i Danmark
Alana Haim i Paul Thomas Andersons 'Licorice Pizza'. (Foto: PR)

Det er altid en begivenhed, når Paul Thomas Anderson har premiere på en ny film.

Og nu er den brillante instruktør bag mesterværker som ’Magnolia’, ’There Will Be Blood’ og ’The Master’ tilbage med en lækkerbisken, der prydede utallige af de toneangivende amerikanske anmelderes top 10-lister sidste år og står som en stærk kandidat til flere Oscar-nomineringer.

Tirsdag den 1. marts kan du opleve ’Licorice Pizza’ som det første publikum i Danmark, når vi inviterer til forpremiere på filmen i Empire Bio (køb billetter HER).

Coming of age-fortællingen foregår ligesom instruktørens gennembrud ’Boogie Nights’ i 70’ernes San Fernando Valley, hvor PTA selv er vokset op, og er hans mest legesyge og humoristiske siden selvsamme ’Boogie Nights’.

Filmen følger den 15-årige highschool-elev Gary, der er tidligere barneskuespiller og forelsker sig i en ti år ældre kvinde, spillet af ingen ringere end musikeren Alana Haim, der har fået stor ros for sin første filmrolle.

Castingen er i det hele taget opsigtsvækkende: Gary spilles af Cooper Hoffman, søn af Paul Thomas Andersons tragisk afdøde hofskuespiller Philip Seymour Hoffman. Og så dukker Bradley Cooper op i en mindeværdig birolle som den legendariske Hollywood-producer Jon Peters.

The Guardian giver ’Licorice Pizza’ topkarakter og kalder den »Paul Thomas Andersons hidtil sjoveste og mest afslappede film«, mens Indiewire – der ligeledes uddeler topkarakter – beskriver filmen som »euforisk«.

Køb billet HER – og tilmeld Facebook-event HER.

‘Licorice Pizza’
Tirsdag den 1. marts, kl. 20
Empire Bio i København

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af