’Fortnite’ gemmer på et ’The Northman’-spil

’Fortnite’ gemmer på et ’The Northman’-spil
Alexander Skarsgård som Amleth i 'The Northman' (Foto: Aidan Monaghan/Focus Features)

’Fortnite’ har for længst udviklet sig til et globalt fænomen og socialt medie mere end bare et spil. Både superheltene fra Marvel og DC har kunnet spilles, men også alt fra Christopher Nolans ’Tenet’ til Jean-Michel Basquiats neoekspressionistiske værker har været med i spillet.

Det er derfor aldrig en overraskelse, når ’Fortnite’s nyeste samarbejde annonceres. Og så alligevel. Denne gang er det Robert Eggers’ vikingesaga ’The Northman’, der får et helt spil inde i ’Fortnite’.

Oplevelsen kaldes ’Vengeance: Inspired By ’The Northman’’ og er ifølge Indiewire et 20 timer langt rollespil inde i ‘Fortnite’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Fortnite’s tegneserieagtige univers er ikke umiddelbart det perfekte match til Eggers’ mørke og blodige film, men vi vil selvfølgelig ikke fælde dom over ‘Vengeance: Inspired By ’The Northman’, før vi har prøvet det.

Samarbejdet er uden tvivl et forsøg på at markedsføre filmen til et yngre publikum, men om det lykkes, er svært at sige, da en stor del af ’Fortnite’-spillerne ikke er gamle nok til at se filmen.

Det er også værd at nævne, at spillet ikke er udviklet af Epic Games, som har lavet ’Fortnite’, men det uafhængige spilfokuserede marketingbureau Loaded i samarbejde med Focus Features.

’Vengeance: Inspired By ’The Northman’’ kan spilles ved at skrive ø-koden 6089-1011-3272 ind i spillet.

’The Northman’ kan ses i biografen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af