James Corden forlader ‘The Late Late Show’

James Corden forlader ‘The Late Late Show’
James Corden i sit 'Late Late Show' torsdag. (Foto: Screenshot)

Om man kan lide ham eller ej: James Corden har været en gigantisk succes som vært for CBS’ talkshow ‘The Late Late Show’.

Ikke mindst takket være originale, musikalsk drevne formater som Drop the Mic og selvfølgelig især Carpool Karaoke har han skabt et utal af virale øjeblikke i en tid, hvor de amerikanske aftentalkshows’ værdi er blevet målt mere og mere på de efterfølgende Youtube-hits.

Men næste år er det slut. James Corden har besluttet at træde tilbage fra værtsstolen i sommeren 2023, hvor han vil have været på posten i otte et halvt år.

»Da jeg startede denne rejse, skulle det altid være netop det – det skulle være en rejse, et eventyr«, sagde han under sit program torsdag.

»Jeg så det aldrig som min endelige destination, og jeg ville aldrig have, at showet blev ved for længe«, fortsatte han og tilføjede, at det var den »sværeste beslutning jeg nogensinde har måttet tage«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til Deadline fortæller englænderen, at han altid havde tænkt, at han skulle have jobbet i fem år, før han skulle være videre, men at han alligevel var blevet hængende, fordi han elsker showet og kollegerne, der er med til at lave det.

James Corden har de seneste år fået flere og flere filmroller, ikke mindst i musicals – ikke til alles udelte begejstring.

De store spørgsmål er selvfølgelig nu: Hvad skal James Corden lave i fremtiden?

Og hvem skal afløse ham?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af