‘Stranger Things’-stjerne Noah Schnapp springer ud på TikTok

‘Stranger Things’-stjerne Noah Schnapp springer ud på TikTok
Noah Schnapp som Will 'Stranger Things'. (Foto: Netflix)

Det var en af de store samtalemner i den seneste sæson af ‘Stranger Things’, at karakteren Will Byers, spillet af Noah Schnapp, var homoseksuel. Selvom det ikke blev direkte sagt i serien, bekræftede skuespilleren det selv i et interview med Variety.

Nu har Schnapp i det virkelige liv delt, at han er homoseksuel. Det skrev han i en TikTok, der også havde »Jeg går ud fra, jeg minder mere om Will, end jeg troede« som caption:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound – princessazula0

I videoen kunne man læse nyheden i teksten: »Da jeg endelig fortalte mine venner og min familie, at jeg var homoseksuel efter at have været bange i skabet i 18 år, og det eneste de sagde var, ‘det ved vi’«, mens Schnapp mimede med på en lydbid med ordene »You know what it never was? That serious«.

I det forgangne år har Noah Schnapp tiltrukket sig opmærksomhed på flere punkter end sin præstation i ‘Stranger Things’. Blandt andet havnede han i en konflikt med Doja Cat, da han delte en privat besked hun havde sendt ham, hvor hun bad om ‘Stranger Things’-medspilleren Joseph Quinns telefonnummer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af