‘Winning Time’ aflyst af HBO efter kun to sæsoner

‘Winning Time’ aflyst af HBO efter kun to sæsoner
’Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’. (Foto: HBO Max)

Den hedder ganske vist ‘Winning Time’, men umiddelbart efter HBO-seriens sidste afsnit på anden sæson fik premiere, var der ikke meget at fejre.

For HBO har bekræftet, at basketball-serien med den fulde titel ‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ ikke får mere spilletid på banen efter blot to sæsoner. Hvilket holdet bag udtrykte skuffelse over, da slutningen på sæson to var tænkt som et oplæg til flere sæsoner.

Medskaber Max Borenstein delte sine tanker om nyheden på X (tidligere Twitter): »Ikke den afslutning, vi havde i tankerne. Men intet andet end taknemmelighed og kærlighed«.

Instruktør Salli Richardson postede på Instagram: »Når du giver alt, hvad du har, kan du ikke fortryde noget. Jeg håber, I nyder den sidste episode af ‘Winning Time’. Jeg er sikker på, jeg vil lave mange flere timer TV og forhåbentlig mange film i fremtiden, men jeg kan sige, at i dette øjeblik er jeg mest stolt over det stykke arbejde, vi gjorde på denne mesterlige serie«.

‘Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty’ handler om 1980’ernes basketballhold Los Angeles Laker’s og hvordan holdet går fra zero til hero, og følger basketballstjernerne Magic Johnson, Jerry West og Kareem Abdul Jabbar.

Både første og anden sæson har fået lunkne anmeldelser med på vejen af Soundvenues anmeldere, der om den aktuelle fortsættelse skrev, »HBO’s basketserie vil så gerne være cool, at den glemmer alt andet«.

Serien er baseret på bogen ‘Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s’, og har Adam McKay (‘Don’t Look Up’, ‘Vice”) som executive producer.

’Winning Time’ kan ses på HBO Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af