Regina George er stadig skolens mest populære pige i musical-remake af ’Mean Girls’ – se traileren

Regina George er stadig skolens mest populære pige i musical-remake af ’Mean Girls’ – se traileren
'Mean Girls'. (Foto: Paramount Pictures)

Find din Burn Book frem, og støv dit lyserøde ‘Barbie’-outfit af. 20 år efter premieren på Tina Feys highschool-klassiker, kommer der nu en ny ‘Mean Girls’.

Den første trailer til filmen er netop offentliggjort.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Mean Girls’ følger den originale films historie med Cady Heron, der efter 12 år i Afrika starter på en highschool i USA. Pludselig står hun overfor en helt ukendt verden med kliker, fester og manipulerende promqueens.

I traileren genskabes flere af filmens ikoniske øjeblikke. Som ‘Jingle Bell Rock’-opvisningen og Regina Georges udødelige »Get in, loser«-replik.

Hvad man måske risikerer at misse ud fra det første smugkig er, at ’Mean Girls’ ikke kun er et remake af den gamle film, men en filmadaption af den efterfølgende muscialversion. Den er baseret på det Tony-nominerede Broadway-hitstykke, der naturligvis også er baseret på filmen fra 2004.

Flere af musicalens stjerner fra de skrå brædder er at finde på plakaten. Eksempelvis spilles den ikoniske queen bee Regina George af Renée Rapp, der også spillede Regina i musicalen, og som også har vakt opsigt i HBO-serien ‘Sex Lives of College Girls’.

Angourie Rice (’Spider-Man: No Way Home’) spiller Cady Heron og vennerne Janis og Damien spilles af Auliʻi Cravalho (‘Moana’) og Jaqcuel Spivey.

Den resterende del af The Plastics, Gretchen Wieners og Karen Smith spilles af Bebe Wood (‘Love, Victor’) og Avantika Vandanapu.

Tina Fey vender tilbage til sin rolle som den fraskilte Miss Norbury, mens Tim Meadows også genoptager rollen som den utroligt pressede rektor. Desuden ser man i traileren Jon Hamm som den afholdenhedsprædikende fodboldtræner/seksualunderviser, Coach Carr.

‘Mean Girls’ får dansk premiere 11. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af