Timothée Chalamet gav en forsmag på sit sangtalent i sin åbningsmonolog i ‘Saturday Night Live’

Timothée Chalamet gav en forsmag på sit sangtalent i sin åbningsmonolog i ‘Saturday Night Live’
Timothée Chalamet hos 'Saturday Night Live'. (Foto: Screenshot)

I weekenden var Timothée Chalamat vært for Saturday Night Live for anden gang, og som opvarmning til sin kommende film ‘Wonka’ brød skuespilleren ud i sang, da han leverede den berømte åbningsmonolog.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter et par introkommentarer om kun at have prøvet at være vært for SNL under corona og kun at måtte tale om sin parfumereklame instrueret af Martin Scorsese under den netop overståede skuespillerstrejke, greb Chalamet en juvelstok og sang om, at det nu, hvor den er overstået, igen var tid til »skamløs selvpromovering«. Det skete til melodien ‘Pure Imagination’, som blev sunget af Gene Wilder i den oprindelige ‘Charlie of chokoladefabrikken’-film fra 1971.

‘Wonka’ bliver Timothée Chalamets store debut som musicalsanger og at dømme på hans SNL-optræden, er der stadig god grund til både spænding og bekymring.

Undervejs i soloen blev Chalamet afbrudt af SNL-skuespiller Marcello Hernández, hvorefter de slog over i en rap om begge at have »babyfaces« på ellers veludstyrede mandekroppe og at spise »booty« med hagesmæk på, og til sidst fik de selskab af Keenan Thompson.

I resten af showets sketches kunne man blandt andet se skuespilleren og bandet Boygenius udklædt som popstjerne Troye Sivan.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af