Snart bliver HBO Max til Max – men får du din livstidsrabat med?

Snart bliver HBO Max til Max – men får du din livstidsrabat med?
'House of the Dragon'. (Foto: HBO Max)

Først blev HBO Nordic til HBO Max, og 21. maj skifter streamingtjenesten så igen ham.

Her bliver tjenesten nemlig til Max, som er en fusion af det nuværende HBO Max og Discovery+, inklusive sidstnævntes kanaler som Kanal 5, 6’eren og Discovery.

Da HBO Max blev lanceret i oktober 2021, skete det med et opsigtsvækkende kampagnetilbud, der utvivlsomt fik mange med om bord. Her lovede man nemlig halv pris på det månedlige abonnement resten af livet. Intet mindre.

Men mange har dog nok været spændte på at se, hvad der ville ske med det livstidsbånd, når nu HBO Max ikke længere hed HBO Max.

Til dem er der godt nyt: Aftalen står ved magt, og man kan således fortsætte med at få halv pris på abonnementet. Det bliver dog samtidig dyrere at have Max end HBO Max, da prisen hæves fra 44,50 kroner til 59,50 kroner. Livstidsrabatten var nemlig ikke – hvad mange dengang troede – fastsat på et specifikt beløb, men bare på 50 procent af grundprisen. Og den nye pris bliver således 119 kroner om måneden.

Max har eksisteret under det navn i USA siden april sidste år. Navneskiftet kom som følge af en fusion mellem Warner (der blandt andet ejer HBO) og Discovery. Og det er altså den fusion, vi nu kommer til at få resultatet af i Danmark også.

For gamle HBO Nordic- og HBO Max-brugere vil ændringen først og fremmest mærkes på sportsdelen. Discovery har nemlig flere sportsrettigheder, og til sommer kan man eksempelvis se alt indhold fra OL i Paris via sit Max-abonnement.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af