Danmark er blevet genskabt i ‘Minecraft’ – og det er meget, meget fladt

Danmark er blevet genskabt i ‘Minecraft’ – og det er meget, meget fladt

Det bliver aldrig kedeligt at genskabe lande – fiktive som ægte – i ‘Minecraft’, og nu er hele Europa blevet lavet på ny med data fra NASA og ESA (European Space Agency).

Reddit-brugeren FrankCesco har simpelthen skrabet data sammen og derefter placeret klodserne i ‘Minecraft’ i en skala på 1:230.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den skala betyder, at en blok i ‘Minecraft’ svarer til 230 meter i virkeligheden. Med andre ord er Danmark et meget, meget fladt land, når man kigger det igennem.

Det er ikke første gang, at Danmark genskabes i ‘Minecraft’. Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering lancerede tilbage i 2014 Danmark i en 1:1 gengivelse med data fra GeoDanmark, DAGI, Danmarks Adresser og Danmarks Højdemodel.

Desværre ryger denne genskabelse offline den 31. december i år, så det er altså kærkomment, at der nu kommer en erstatning, omend den ikke helt lever op til samme detaljerige udgave.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af