PlayStation sætter dato på det nye PS Plus i Danmark

PlayStation sætter dato på det nye PS Plus i Danmark
PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

I marts annoncerede PlayStation, at de ville relancere deres abonnementstjeneste med flere markante ændringer senere på året.

På det tidspunkt var der dog ingen præcis dato for, hvornår vi kunne forvente den nye udgave af PlayStation Plus i Danmark, men nu lyder det, at tjenesten lander den 22. juni.

PlayStation skriver på deres blog, at der har været så store fremskridt med udviklingen, at den japanske lancering er fremrykket til i maj.

Det betyder, at andre regioner – heriblandt Europa og dermed Danmark – ligeledes kan se frem til en tidligere lancering.

Før var det planen, at PS Plus først skulle ramme det asiatiske marked i juni, men det hele ser glædeligvis nu ud til at være rykket frem en hel måned, hvis alt ellers går efter planen.

Når PlayStation Plus relanceres, bliver det med tre prisklasser frem for den ene, som tilfældet er nu.

Hver klasse inkluderer – foruden abonnementets nuværende fordele som online multiplayer og rabatter – et udvalg af muligheder, der kombinerer funktioner fra andre af PlayStations tjenester, heriblandt spilstreaming og adgang til konsolgigantens bagkatalog af klassikere:

PlayStation Plus Essential er den billigste mulighed og byder på nogenlunde det samme, som PlayStation Plus gør i dag, nemlig to gratis spil per måned, cloud-lagring til gemte spil, online multiplayer og rabatter på udvalgte spil. Prisen lyder på 445 kroner per år.

PlayStation Plus Extra inkluderer det samme som Essential, men tilføjer desuden mere end 400 PS4- og PS5-spil fra både Sony og tredjepartsudviklere, som frit kan downloades og spilles. Prisen lyder på 745 kroner per år.

PlayStation Plus Premium er den ultimative pakke, som inkluderer alt fra Essential og Extra, men samtidig tilføjer 340 spil fra PlayStations gamle dage, nemlig PS1, PS2, PS3 og PSP. Spillene kan både streames og downloades. Prisen her lyder på 893 kroner per år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af