En 30-årig tiktoker fortæller, hvordan emojis bruges af unge – og ja, det er faktisk sjovt

En 30-årig tiktoker fortæller, hvordan emojis bruges af unge – og ja, det er faktisk sjovt
Emojis. (Foto: Ann H/Pexels)

En komiker har besluttet sig for at udstille den voksende emoji-kløft mellem generation z og ældre personer – og med ældre mener vi alle over 30 år.

Det lyder måske akavet eller direkte pinligt, men det er det faktisk slet ikke. Det er derimod ret komisk, i hvert fald for alle os fra 90erne og før.

For når den 30-årige Scarlett beretter om sine eskapader med misforståede emojis på det universitet, hvor hun lige nu studerer, er det svært ikke at trække på smilebåndet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I en video gennemgår Scarlett nogle af de mest populære emojis, og er du typen, der kun bruger 👍 som et slags »Okay«, har du allerede noget at lære.

Det gælder i øvrigt også, hvis du er fan af frugt. Se bare på kirsebær, hvis emoji-form tilsyneladende ikke længere blot betyder en frugt, men derimod et sæt bryster.

Der er i øvrigt også gode til tips til, hvilke emojis man ikke skal bruge (drop 🤯) – og så er der overraskende mange emojis, som efterhånden indikerer, at man er godt og grundigt liderlig (🥺). Så har du også lært dét i dag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af