Florence Pughs entre ved filmfestivalen i Venedig tager sociale medier med storm

Florence Pughs entre ved filmfestivalen i Venedig tager sociale medier med storm
Florence Pugh ved Venedig Film Festival 2022. (Foto: Jacopo Raule/Getty Images)

Der har været stor virak omkring verdenspremieren på ‘Don’t Worry Darling’ ved filmfestivalen i Venedig, hvor det nærmest er alt andet end selve filmen, der er løbet med opmærksomheden.

Det skyldes ikke mindst, at filmens store stjerne, Florence Pugh, udeblev fra pressekonferencen, men dog dukkede op til selve fremvisningen – officielt på grund af en pakket kalender, imens rygterne taler om en strid med instruktør Olivia Wilde.

Derfor var det også bemærkelsesværdigt, da en strid strøm af videoer og billeder dukkede op med en særdeles veloplagt Florence Pugh spankulerede ind i Venedig med en Aperol Spritz i hånden.

For er der noget, internettet elsker, er det et drama online med underspillede stikpiller fra hovedrollerne selv – intet er mere perfekt til memes.

Dramaet blev ikke mindst intensiveret af det faktum, at videoen af Pugh dukkede op lige efter, at Harry Styles og Olivia Wilde havde meldt deres ankomst – næsten som om det hele var timet og tilrettelagt fra Pughs egen side.

Selv hvis det faktisk var tilfældet, havde folk online absolut intet problem med Pugh, der har holdt sig tavs omkring kontroversen mellem hende og Wilde.

I stedet greb de chancen for at skubbe memes ud i en så lind strøm, at det nærmest oversvømmede og stjal alt opmærksomheden fra den efterfølgende pressekonference med Styles, Wilde og filmens to andre stjerner, Chris Pine og Gemma Chan.

Du kan læse Soundvenues første indtryk af ‘Don’t Worry Darling’ fra Venedig Film Festival Her.

Filmen får dansk biografpremiere den 22. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af