Lady Gaga trolles efter viral boomer-kikser

Lady Gaga trolles efter viral boomer-kikser
Lady Gaga med sin Oscar for 'Shallow' i 2019. Nu er hun Oscar-kandidat igen. (Foto: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Sociale mediers unge brugere gør kærligt grin med Lady Gaga, efter popsangeren angiveligt fakede en Boomerang på Instagram.

I en story holdt sangeren et produkt fra sit makeupmærke Haus Labs, som hun bevægede op og ned som i en boomerang, hvor bevægelserne spejles i et loop.

Men kigger man nærmere på bevægelserne, er det tydeligt, at de ikke er identiske. De ændrer sig derimod i hvert loop, og det har altså fået fans til at spekulere i, at Lady Gaga simpelthen har faket videoen.

Især fordi Boomerang-logoet heller ikke er til at spotte i klippet, som ellers er tilfældet, hvis man bruger funktionen på Instagram, skriver Paper.

På sociale medier er dommen nådesløs over den 36-årige popstjerne, hvor det lyder, at hun »ikke engang er en mor, men mormor« med henvisning til, at hun har slået generationer af kolbøtter tilbage i sin digitale alder.

Andetsteds lyder det, at Lady Gaga har »puttet boomer i Boomerang«, hvilket lyder som en sætning, der fremover vil klæbe til alle fejlslagne boomerangs på Instagram.

Som flere påpeger, er der dog også en mulighed for, at det faktisk er et ganske bevidst træk fra kunstneren.

For er der nogen, som burde have bare nogenlunde styr på sociale mediers mange muligheder, så er det popstjernen, der har opbygget et dedikeret følge online ved nøje at bruge enhver funktion på de mange platforme.

Det kan altså tænkes, at formålet med videoen netop er at gå viralt. Hvis det er tilfældet, må det betegnes som en succes.

Og i så fald kunne man jo spørge: Hvem troller hvem?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af