Historien om Elon Musks stalker tager bizar drejning

Historien om Elon Musks stalker tager bizar drejning
Grimes og Elon Musk. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

Elon Musk hævdede for nylig, at en bil med hans søn var blevet jagtet af en sindsforvirret stalker, men nu viser det sig, at historien gemmer på nogle bizarre – og for Musk tilsyneladende modstridende – detaljer.

Det viser en ny rapport fra politiet i Californien, som er gået ind i sagen med henblik på at udspørge et medlem af Musks sikkerhedshold, skriver The Verge.

Musk hævdede oprindeligt, at manden – der af The Washington Post er blevet identificeret som Brandon Collado – havde afskåret bilen med Twitter-direktørens toårige søn i, hvorefter han var hoppet op på køleren.

Musk brugte efterfølgende kontroversen til at eksemplificere, hvordan Twitter-profiler udgjorde en trussel ved at afsløre placeringen på hans privatfly, hvilket førte til bandlysningen af disse kontoer.

Nu viser det sig dog, at Musk måske har misbrugt sagen, da den slet ikke har relation til den Twitter-profil, som har afsløret hans privatflys lokation.

Ifølge politirapporten udlægger Collado en anden side af sagen med forklaringen om, at han kørte af en motorvej og derefter holdt ind til siden for at bruge sin telefon, da en anden bil kørte ind foran ham og blokerede vejen.

Herefter steg manden ud af bilen og anklagede Collado for at følge efter ham, hvilket begge parter angiveligt optog på video. Da manden, som politiet betegner som en ansat i Musks sikkerhedsteam, kørte væk, påkørte han efter sigende Collados bil.

Politiet har noteret i deres rapport, at Collado på intet tidspunkt har indikeret, at konfrontationen har været mere end et tilfælde. De har desuden ingen beskrivelse af øjeblikket, hvor Collado efter sigende skulle være kravlet op på bilen med Musks søn i.

Umiddelbart lyder det til, at det faktisk kunne være et tilfælde. Men det viser sig, at selvom Collado ikke er Musks stalker, så har han stadig et mistænkeligt forhold til en anden tæt på Twitter-chefen, nemlig Grimes, Musks tidligere partner og mor til deres toårige søn.

I interviewet med Washington Post nævner Collado, at Grimes har sendt ham beskeder med skjulte koder på Instagram, og at Musk overvåger ham konstant for at holde ham væk fra sangeren – intet af dette er blevet bekræftet med nogen form for beviser.

Da Collado, som hævder, at han var på arbejde for Uber Eats, blev afskåret af Musks sikkerhedsvagt, befandt han sig i det område, hvor Grimes bor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af