Wario anklages for mord, og Luigi sender dick pics i ‘SNL’-sketch med Elon Musk

Wario anklages for mord, og Luigi sender dick pics i ‘SNL’-sketch med Elon Musk
Elon Musk som Wario. (Foto: YouTube/Saturday Night Live)

Weekendens ‘Saturday Night Live’ bød på debut til Elon Musk i værtsrollen, hvilket naturligvis også betød, at han deltog i et større udvalg af sketches.

Nogle var mere succesfulde end andre, og det blev lige dele pinligt og anspændt, da Musk indtog rollen som Wario, der var anklaget for mordet på Mario.

Retssagen udfoldede sig dog ikke helt som forventet, og inden længe væltede skeletterne ud af skabet, som du kan se i videoen nedenfor.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sketchen er fyldt med ikoniske ‘Mario’-lyde og referencer, men det tager alligevel en akavet drejning med en overdrevet italiensk accent og lidt for mange åbenlyse jokes.

Det understreges ikke mindst, da Princess Peach dukker op med en tyk accent, som næsten skjuler, at det faktisk er Grimes – Elon Musks partner – der er trukket i prinsessetøjet.

Alligevel er der lidt af et overraskende tvist hen mod slutningen med netop Princess Peach og Luigi, som næsten gør det hele værd.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af