‘Football Manager 2023’ er officielt – kommer for første gang til PlayStation

‘Football Manager 2023’ er officielt – kommer for første gang til PlayStation
'Football Manager 2023'. (Foto: SI Games)

Det kommer ikke som årets største overraskelse, men nu er det i det mindste slået fast: ‘Football Manager 2023’ lander officielt senere i år.

Datoen bliver den 8. november, og for første gang rammer spillet PlayStation 5 (men ikke PS4), ligesom ‘Touch’-udgaven vender tilbage til Apple Arcade.

Annonceringen faldt torsdag eftermiddag, men grundet den britiske dronnings død har SI Games, som udvikler ‘Football Manager’, sneget nyheden ud, da det var for sent at stoppe PR-møllen, fortæller direktør Miles Jacobson på Twitter.

Med PlayStation og Apple Arcade vil ‘Football Manager 2023’ lande til stort set alle platforme, da det naturligvis rammer pc, men også Nintendo Switch samt Xbox – her vil det være tilgængeligt via Game Pass på lanceringsdagen.

Der er endnu ingen detaljer om spillets helt store opdateringer, og hvilke nye funktioner vi får glæde af, men licenser til Champions League, Europa League og Europa Conference League er allerede bekræftet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig er der traditionen tro mulighed for at få adgang til spillet to uger før den officielle udgivelsesdato i november, hvis man forudbestiller spillet.

Dette gælder dog kun til pc og Mac, hvor gemte spil kan føres med over i den endelige udgave.

Ifølge spillets hjemmeside vil der lande flere detaljer om, hvad vi kan forvente os af nye tilføjelser, i starten af oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af