Beyoncé er den seneste kendis til at rocke Saint Laurents støvler til 60.000 kroner

Beyoncé er den seneste kendis til at rocke Saint Laurents støvler til 60.000 kroner
Foto: Beyonce.com

Vi har allerede set blandt andre Rihanna og Kendall Jenner i dem – for det er trods alt en støvle, man lægger mærke til. Saint Laurents AW17-take på tidens mange højskaftede støvler blander noget nonchalant med noget vanvittigt ekstravagant. Støvlens buksebens-agtige folder står i stor kontrast til de 3.000 Swarovski-krystaller, der beklæder det sorte læder, og den prislap, som følger med.

For selvfølgelig er Saint Laurents Niki-støvle, som den hedder, indbegrebet af sindsyg luksus og koster 59.500 kroner hos Net-a-porter.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et opslag delt af Beyoncé (@beyonce) den

Det vilde er, at med luksusmodens fortsatte flirt med streetwear, så har Beyoncé sat støvlerne sammen med et par korte, afklippede shorts, Off-Whites lange industrielle bælte og en t-shirt, som vi ikke er sikre på, hvor stammer fra, men med et print af, hvad der ligner et Balenciaga-outfit.

På nogle flere billeder på sit website har hun sat Saint Laurent-støvlerne sammen med andre outfits, når hun blandt andet poserer foran, hvad der nok er en privatjet. Det må formodes, at billederne er taget i forbindelse med Jay-Z’s igangværende turné. Der hen over weekenden bragte ham forbi Canada.

De nye looks understreger blot, hvordan Beyoncé har opbygget sit mode-game i år, hvor hun er gået all in på at lege modeblogger og poserer i nogle af tidens mest hypede brands.

Læs også: Yeezy ‘Season 6’-kollektionen er ligegyldig, men kampagnen er genial

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af