Billie Eilish laver eksklusiv popup-butik i København som optakt til Tinderbox-optræden

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af blōhsh (@blohsh) den

Billie Eilish er – næsten – blevet lige så kendt for sin baggy stil og hang til sjove og overdrevne bootleg-versioner af luksusbrands som Louis Vuitton og Gucci, som hun er for sin sarte popmusik. Og så for sit merchandise-brand Blohsh og dets stickman-logo.

Og det er netop hendes merchandise, du kan få mulighed for at få fingre i, dagen før hun spiller på Tinderbox den 27. juni. Onsdag den 26. juni fra klokken 9 til 19 indtager Billie Eilish nemlig Storm i Store Regnegade i København – eller hendes merchandise gør i hvert fald (selvom det selvfølgelig ikke kan afskrives, at stjernen selv lægger vejen forbi).

Der er dog ikke tale om helt almindelig Elish- og Blohsh-merch. Storm har nemlig fået lov til at give deres eget aftryk på det, så der bliver tale om en eksklusiv kollektion, som ifølge butikken og Eilishs danske pladeselskab kun kommer til salg hos Storm – og kun den onsdag.

Et teaser-billede af Billie Eilish-kollektionen, som Storm sætter til salg.

Som ovenstående billede viser, så inkluderer kollektionen blandt andet en bøllehat, sweatshirts og t-shirts – mere vil arrangørerne ikke afsløre på nuværende tidspunkt.

Check eventen på Facebook HER.

Billie Eilish spiller altså torsdag den 27. juni klokken 17:05 på Tinderbox, og hvis hun er lige så god, som da hun gæstede Store Vega i februar, så venter der en stor oplevelse.

Læs også: Billie Eilish’ seneste Louis Vuitton-looks er fake – og del af en større tendens

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af