Årets mest overraskende twinning-accessory ved MTV VMA: Levende slanger

Årets mest overraskende twinning-accessory ved MTV VMA: Levende slanger
H.E.R. på den røde løber ved MTV Video Music Awards. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Du kender det måske. Du har udvalgt det helt rette outfit til lejligheden, føler dig som en stjerne, og alt er godt – og så opdager du, at en anden har fået samme idé som dig.

Den slags ufrivillige twinning-øjeblikke er næppe sjove, hvis man gerne vil stjæle opmærksomheden på den røde løber. Og mon ikke det var det, både H.E.R. og internetfænomenet Tana Mongeau havde satset på, da de ankom med hver deres slange om halsen?

Selvfølgelig ekstra ærgerligt at opdage, at man ikke er den eneste. Vi ved dog ikke, om de nåede at møde hinanden, men går ud fra, at slangerne kun var en accessory på den røde løber og blev droppet før showstart.

Ifølge H.E.R. var slangen hendes egen og en af fem styks, hun har som kæledyr. »Jeg forsøger at tage dem med overalt, hvor jeg kan, fordi folk elsker dem, og de er virkelig cool. De er gode kæledyr«, skriver hun på Instagram.

Det vides ikke, om Mongeaus slange var hendes egen eller blot lejet ind til formålet.

Læs også:Rød løber fra MTV VMA: Country-outfits, blazere og Lizzo og Rosalías vinder-looks

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af