Billie Eilish fortsætter sin fascination af Takashi Murakami for Uniqlo

Billie Eilish fortsætter sin fascination af Takashi Murakami for Uniqlo
Billie Eilish.

De mødtes på Instagram som fans af hinandens arbejde og blev enige om, at de skulle lave noget sammen. Det var to år siden, og det har blandt andet ført til Takashi Murakamis animerede video til Billie Eilish’ ‘you should see me in a crown’, en merchandise-linje og en magasinforside, hvor Murakami skabte et vildt billede af popstjernen.

Nu fortsætter de deres parløb i samarbejde med Uniqlo UT, det japanske mærkes t-shirt-projekt, der tidligere har flettet fingre med blandt andre KAWS og Ambush.

Uniqlo har netop annonceret samarbejdet og teaset en animé-version af Billie Eilish i en t-shirt, der må formodes at være samarbejdets omdrejningspunkt. Den er måske lidt underspillet og forventelig med Murakamis velkendte blomsterprint inde i bogstaver, der skriver Eilish’ navn.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det vides endnu ikke, hvor samarbejdet lander i handlen, men Uniqlo skriver bare ‘kommer snart’.

Mens du venter – hvis du gør det – er der stadig Billie Eilish/Blohsh-ansigtsmasker til salg, hvor overskuddet går til covid19-ramte folk i musikbranchen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af