Money Your Love – et stykke af England

Torsdag aften, og Rust på Nørrebro i København lagde lokaler til en koncert med Money Your Love, et band der af nogen spåes til at blive det næste Junior Senior.

Med stilsikkert udtryk og beats der gik lige i fløjten, lagde Money Your Love fra kaj med intentioner om at bringe slut-80’ernes svedige fornemmelse for dansable beats tilbage på banen.

Med gennemgående brug af synthiziser og post-discolyde tog man sig selv i konstant at sende sentimentale tanker til tidlig Erasure, Pet Shop Boys, Depeche Mode og endog en enkelt kobling til unge The Cure, kunne de fremmane.

Setup’et bar også præg af, at dette ikke var den sædvanlige rockoplevelse. Bas, trommer, guitar og et væld af keyboards dannede rammen om de fire musikere, der i sjælden set grad leverede energi og det ene potentielle pophit efter det andet.

Desværre var der også skrammer I lakken. En bassist der ikke altid var lige stram på de elektroniske beats, en opgave der også er noget utaknemmelig, og vokaler der, attituden til trods, ind imellem var et lille stykke under det niveau, som sangene fortjente.

Dog står koncerten med Money Your Love, tilbage som en af de mere interessante præsenteret på Rust en torsdag aften i nyere tid. Bandet skal have ros for deres vovemod og interessante sammenblanding af genkendelige elementer fra de sidste tyve års egnelske popkultur. Money Your Love var næsten mere engelske end englænderne selv, og det er bestemt ingen kritik i disse amerikaniserede massevaretider, som vi desværre befinder os i.

Prøv det.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af