Roskilde 04: Money Your Love – lummer lyd

Campingscenen har indtil nu stået for en overbevisende lyd til de udøvende musikanter, men onsdag eftermiddag kort før lukketid gik det galt.

Money Your Love måtte affinde sig med en kropumulig guitarforstærker og en dundrende høj bas, der gjorde det til lidt af en prøvelse at finde elegancen og sirligheden ved københavnertrioens småkrukkede og engelskinspirerede electropop.

Den halve spilletid skulle der således gå, før man for alvor begyndte at øjne Money Your Love’s fine facetter. De kom til gengæld i metermål, da radiohittet ‘For Kristoffer’ blev eksekveret i en veloplagt positur fra Money Your Love’s livlige lemmer, der for en stund gav hul i fraværende forstærkere og forrådende kabler.

Var lyden imod trioen, var solen og publikummet dog med dem. Og selvom resten af bandets sangkatalog ikke havde ligefremme hitkvaliteter, blev der danset lystigt til de poppede og analoge toner.
Overalt flækkede solbrændte mundvige i små smil fra opstemte festivalgængere, som trods alt så ud til at befinde sig godt i Money Your Love’s nærvær.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af