Roskilde 05: The Game – kompromisløst og professionelt

Efter en halv times forsinkelse gik eftermiddagens hiphop show i gang. Den tidligere gangster cyklede på scenen med tørklæde om munden og cap’en ned over øjnene. Han leverede et kompromisløst og professionelt show, spillede hele sit reportoire igennem, og da publikummet endnu ikke var mætte, gjorde han det igen.

Gamle helte blev mindet og hans forhold til 50 Cent og G-Unit blev sat på spidsen. Han var under hele koncerten fokuseret på at slå fast, at han ikke er en ny 50 Cent og han ikke er tilhænger eller sympatisør med G-Unit.

The Game er kendt for at interagerer med sit publikum, og underholdningen var til eftermiddagens koncert også i særklasse. Bland andet inviterede han en breakdanser fra publikummet op på scenen. Denne skulle først drikke to flasker champagne og ryge sammen med Game før han fik lov til at vise sine skills på scenegulvet. The Game selv bundede derudover en flaske cognac oven på de to champagner. Hans korte, men intensive druktur betød dog, at hans klare rap herefter blev noget mere snøvlet og uklar.

The Game lider under en naturlig begrænsning i materialeudvalg, da det er begrænset til et enkelt album. Men dette problem kom han let hen over ved at lave en lyngennengang af hele showet. Det blev afsluttet med en gang acapella frestyle efter publikumets opfordring. Teltet emmede af gangsterattitude, og The Game leverede den samme ærlige og selvudlevernde stil som han har vist på sin CD.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af