Lesbians On Ecstasy

Det starter forrygende hårdt og isnende cool. Electro-rockerne Lesbians On Ecstasy lægger ud med industrielle og sci-fi-storby-hårde beats samt den både mest forførende og mest skræmmende stemmeføring hørt til dato.

En myndig kvindestemme kalder i ‘The Pleasure Principal’ en ung studine ind på rektors kontor, og langsomt opbygges en fortælling om studinens high-school udskejelser i pige-omklædningsrummet. Rektor vil ikke skælde ud, hun har den søde kløe i sine jeans!

Og det canadiske electro-lesbiske orkester bliver ved. Hårdt og kontant vender de en stor portion mande-klichéer på hovedet, og gør dem til et musikalsk lebbe-oprørsk togt. Proklameringerne fungerer, og den industrielle musik holder ligeledes i første halvdel, gennem det simple, mørke og kolde udtryk.

Derfor giver det ingen mening, at pigerne midtvejs skifter om til en primitiv punk-rock. Det er for skizofrent og for ligegyldigt. Og simpelthen ærgerligt. Rytmeboksen lyder bedre end de hurtige trommer, og syntetiske stoffer fungerer lagt bedre end billige øl for Lesbians On Ecstasy.

Lesbians On Ecstasy. 'Lesbians On Ecstasy'. Album. Alien8/VME.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af