Little Boots

Det er pop det her. Med et stort P. Masser af gentagede omkvæd, fængende beats, ‘hjerte rimer på smerte’ og velsmurte synthtemaer. Men det vidste vi jo, og det har ikke holdt os fra at være pjattede med Little Boots’ første og bedste single ‘Stuck on Repeat’. Så hvad er pludselig problemet? Det er, at én ting er en single eller to, noget andet er et helt album.

Men der er ingen tvivl om, at det er poppens ubekymrede stjernehimmel, Hesketh sigter efter. Altså der hvor Kylie og Britney styrer, og hvor halvnaiv kærlighedslyrik sætter hjernen ud af spil til fordel for kroppens bevægelsesfrihed. Men den nerve som ‘Stuck on Repeat’ havde, da Hesketh fremførte den fra soveværelset i en af sine populære Youtube-klip, er mange steder poleret væk af albummets hovedproducer Greg Kurstin, der meget passende tidligere har arbejdet med netop Kylie.

Og Little Boots er altså klart bedst med lidt kant, og når hendes vokalleje er en anelse dybere som på førnævnte ‘Stuck on Repeat’ samt ‘Meddle’, ‘Mathematics’ og ‘New in Town’, hvor hun sigter mere mod samme ‘indiecred’, som blandt andre Róisín Murphy har formået at opbygge. Kanten tilføjes ofte af Hot Chips Joe Goddard, der har været med til at skrue på knapperne på tre af de fire tracks.

Så mens pladeselskabet ikke får problemer med at finde fremtidige radiosingler, så bliver Little Boots i albumformat noget af en popoverdosis – med stort P.

Little Boots. 'Hands'. Album. Warner.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af