Little Boots – popeventyr med happy end

Cosmopol-teltet var ikke engang halvt fyldt, da 25-årige Victoria Heskeths små støvler gjorde sin entré på scenen. Og det lader til, at eventyret om soveværelsesmusikeren, som over natten blev til popprinsesse i sit britiske hjemland, endnu ikke er blevet fortalt nok gange på danske breddegrader. Eventyret var Hesketh dog mere end klar til at fortælle selv, og med sangene fra den tyggegummisøde debut ‘Hands’ i bagagen indtog sangerinden rollen som historiefortæller i poppens forjættede land.

Takket være en medbragt trommeslager og en hjælper bag synthesizeren, som i den grad kunne finde ud af at skrue op for bassen, fik de usandsynligt simple skabelonmelodier fornøden kant. Og med eksplosive udgaver af ‘Meddle’ og ‘New in Town’ fik electropop-alfen iklædt lilla pailletkjole allerede i starten folk til at synge og klappe med.

Kontrasten mellem Heskeths lyse stemme og den dybe synth fungerede gennemgående fint, men til tider kammede popfløden dog over i lettere klicheer. På trods af ensartetheden er næsten alle Heskets sange dog rene pophit, og når eventyret sluttede med højdepunktet i form af den forrygende ‘Stuck on Repeat’, blev det bevist, at når enden er god, er alting godt.

Koncert.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af