Aslope

Det varmer altid indeni, når man opdager, at dansk elektronisk musik er mere end gæsteoptrædener fra Nik & Jay. Det er selvfølelig en grov oversimplificering, dels fordi Medina også af og til spiller med, men primært fordi undergrunden syder og bobler som aldrig før.

Torsten Lindsø Andersen er en af de kunstnere, der i øjeblikket har mest medvind. Det er let at se hvorfor: Under sit Aslope-alias samler han det bedste fra dubstep, house og Los Angeles’  sprudlende beats-scene. Alle genrer er brandvarme, og lyden på debut-ep ‘A Helping Hand’ kræver derfor ikke meget tilvænning. Netop genkendelsesværdien bliver dog Aslopes største problem. Alle numre lyder skønt og udstråler en smittende energi. Problemet er blot, at han aldrig finder sin egen lyd.

‘Close’ lyder umiskendeligt som Mount Kimbie, ‘Quick’ som Nosaj Things og ‘Mercury Mouth’ som Zomby, hvilket selvfølgelig er produktionsmæssige komplimenter. Hvis man glemmer de åbenlyse referencer, er ‘A Helping Hand’ da også et glimrende værk. Størstedelen af referencerne er dog umulige at overhøre, hvilket gør det svært virkelig at holde af ep’en. Aslope har helt klart produktionsevnerne i orden. Efter et par gennemlytninger ærgrer man sig dog over, at han ikke bruger sit åbenlyse talent på at skabe sit eget udtryk frem for at spejle sig i sine forbilleder.

Aslope. 'A Helping Hand'. Ep. Hobby Industries.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af