Video: Fortabt hovedperson vrider halsen om på sig selv til Alt-J’s ‘Pusher’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alt-J har før lavet smukke videoer til blandt andet ‘Every Other Freckle’, og nu gør briterne det igen til nummeret ‘Pusher’, også fra deres seneste album ‘This Is All Yours’. Sangen handler om kærlighed, tab og ensomhed, og om hvorvidt man er en pusher eller en puller i et forhold – en tanke om, at et forhold har brug for begge dele for at fungere.

I videoen til ‘Pusher’ ses en række mænd, der er samlet på hvad der ligner en fodboldbane. Alle ligner de hinanden – skaldede, bærende samme jakke og med enten en avis eller en mappe i hånden. På nær videoens hovedperson, der ophøjet i midten prøver at informere masserne om netop sangens temaer, inden han ender med at føle sig så fortabt, at han vrider halsen om på sig selv.

Alt-J spillede i slutningen af sidste uge koncert for et udsolgt Tap1 – en optræden, hverken vores anmelder eller publikum dog blev helt overbevist af.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af