Video: Jungle kombinerer electrosoul med moderne dans

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jungle er igen klar til at inspirere deres fans til, hvilke moves man skal vise frem på dansegulvet, når weekenden kommer. Den britiske duo viste i videoen til ‘Busy Earnin’, hvorfor man gerne vil være med i et dance crew, og lod den sejeste seksårige pige sætte alt og alle på plads i videoen til ‘Platoon’. Nu er de igen på pletten med en video til ‘Julia’

Det er igen med en gruppe dansere i hovedrollen, men deres stil er mere moderne og eksperimenterende, hvilket bliver smukt smeltet sammen til en sammenhængende danserutine. Hvor Jungles videoer tidligere har befærdet sig i soul- og hiphop-sammenhæng, viser de her, at deres musik kan bruges til meget mere end det.

Læs også: Jungle på listen over de mest markante musikvideoer fra 2015

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af