Maggie Rogers viser dansetrinene frem i ny musikvideo til ‘On + Off’

Stjerneskuddet Maggie Rogers udgiver sin debut-ep lige om lidt, og i den forbindelse har hun netop sluppet en ny musikvideo til sin seneste single ‘On + Off’. Nummeret er tredje skud i rækken af medrivende popnumre fra den unge musiker, som er klar med ep’en ‘Now That The Light Is Fading’ den 17. februar.

Videoen er instrueret af Zia Anger, som også har lavet musikvideoer for navne som Jenny Hval, Mistki og Angel Olsen, og som desuden har instrueret Maggie Rogers’ to forrige videoer til ‘Alaska’ og ‘Dog Years’.

Der tegner sig allerede en rød tråd i de tre film, som alle gør brug af relativ enkel scenografi og uhøjtidelig dansekoreografi.

Maggie Rogers giver en udsolgt Soundvenue Session den 8. marts.

Læs også: Breakin Sound 2017: De 12 mest lovende udenlandske navne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af