Future sætter vild rekord: Scorer to nummer ét-album på to uger

Future sætter vild rekord: Scorer to nummer ét-album på to uger
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Intet ser ud til at kunne stoppe Future. I løbet af de seneste to uger har rapperen udgivet de to album ‘Future’ og ‘Hndrxx’, og det har mildest talt være en succes.

I sidste uge scorede ‘Future’ en førsteplads på den amerikanske Billboard-liste, og i denne uge landede ‘Hndrxx’ så som nummer ét. Future bliver dermed den første artist i musikhistorien til at udgive to album, der begge lander på en førsteplads i løbet af to uger.

Rapperen bliver desuden den første artist i næsten et år til at ligge på både første- og andenpladsen på den prestigefyldte musikliste. Den seneste kunstner, der formåede at gøre det, var Prince, der efter sin død sidste år indtog førstepladsen med ’The Very Best of Prince’ og andenpladsen med ’Purple Rain’-soundtracket. I alt har kun ni kunstnere formået at sikre sig samme ære.

’Hendrxx’ har omsat for 121.000 såkaldte ‘units’ (Billboard-listen gøres op på tværs af fysisk salg, streaming, Youtube og radio) med 48.000 solgte album og 63.000 units via streaming – nok til at slå ‘Future’ af førstepladsen.

Læs også: Se Futures ‘Incredible’-optræden hos Ellen DeGeneres

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af