Skepta udgiver surprise-ep’en ‘Vicious’ – ASAP Rocky, Section Boyz og Lil B gæster

Happy Halloween: Grime-ikonet Skepta har velsignet verdenen med surprise-ep’en ‘Vicious’. Udgivelsen er på seks numre og gæstes af UK-gruppen Section Boyz samt amerikanske Lil B, ASAP Rocky og ASAP Nast.

En række af sangene har dog været ude i lidt tid: ‘Hypocrisy’ udkom på Soundcloud i sommers, mens ‘No Security’ og Section Boyz-samarbejdet ‘Worst’ faktisk blev udgivet for præcis et år siden – til Halloween i 2016.

Flere af de helt nye numre gæstes af amerikanske rappere, hvilket ved første øjekast virker lidt spøjst. Men faktisk har ASAP Rocky og Skepta samarbejdet på Rocky-tracket ‘Put That On My Set’, mens Nast medvirkede på ‘Ladies Hit Squad’, et af de de største numre fra Skeptas ‘Konnichiwa’-album.

Grime-rapperen samarbejder desuden med Lil B for første gang, men har før givet ham et shout out på ‘It Ain’t Safe’ fra ‘Konnichiwa’ – og så har Skepta jo faktisk også lavet et nummer med Riff Raff engang, så han er ikke bange for at slå sig sammen med de lidt skævere amerikanske eksistenser.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Mick Jagger og Skepta slår sig sammen på ‘England Lost’ – sådan lyder det, når rullestenen møder grime

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af