Hør Roskilde-aktuelle St. Vincents bastunge cover af Rihannas ‘Consideration’

Hør Roskilde-aktuelle St. Vincents bastunge cover af Rihannas ‘Consideration’
St. Vincent.

Den Roskilde Festival-aktuelle sanger og multiinstrumentalist St. Vincent har som led i Spotify Singles-serien udgivet et cover af Rihanna-sangen ‘Consideration’. Originaludgaven er åbningsnummeret på Rihannas seneste album, ‘Anti’ fra 2016, og har en gæsteoptræden fra SZA.

Rihanna og SZA’s originaludgave har en dub-inspireret lyd med markante trommer, et ambient-lignende synthesizerarrangement og mange vokalharmonier. Nummeret er relativt komplekst af en kort popsang at være, men kompleksiteten bliver leveret på meget diskret vis.

St. Vincent bryder derimod sangen helt ned til en minimalistisk lyd. Det er kun hendes stemme i en lidt skramlet, omend stilfuld indspilning, og en bas. Bassen er så markant i lyden, at den ender med også at overtage trommernes funktion i sangen.

St. Vincents udgave tilfører især gennem vokalen et fascinerende nyt niveau af angst, som ikke er til stede på originaludgaven.

Vi kårede sidste år St. Vincents ‘Masseduction’ til et af de allerbedste internationale album fra 2017.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af