Den franske rapstjerne Maître Gims kommer til Danmark for første gang

Den franske rapstjerne Maître Gims kommer til Danmark for første gang
Maître Gims.

Det er ikke tit, vi får samtidens store franske hiphopstjerner til Danmark, selv om de er en stor indflydelse på danske rappere som Sivas, MellemFingaMuzik, Node og Gilli. Det er nærmest kun afrotrap-opfinderen MHD, der har repræsenteret fransk hiphop herhjemme.

Men nu får vi langt om længe besøg af en af de helt store, når Maître Gims kommer til Danmark den 22. februar og spiller koncert i Docken i København.

Mâitre Gims er noget af en veteran på den franske rapscene, hvor han startede som del af den hårdtslående gruppe Sexion d’Assault. Men det er især på sine nyere ting, at han har redefineret, hvordan hiphopflows kan lyde.

Hans stemme har nemlig nærmest et touch af opera, når han udfolder sin karakteristiske, syngende vokal. Især storhittet ‘J’me Tire’ har været stilskabende.

Senest har han skabt et storladent, patosfyldt hit med ‘Est-ce Que Tu M’aimes?’, der voksede langt udover Frankrigs grænser. Tidligere i år udgav han desuden sit seneste album ‘Ceinture Noire’, der er på hele 43 sange og gæstes af folk som Lil Wayne, French Montana, Sofiane og ovennævnte MHD.

Det er altså en af de absolut største franske rapstjerner overhovedet, du kan opleve i København til februar.

Billetsalget starter fredag 5. oktober kl. 10.00 via Ticketmaster.

Maître Gims (FR)
22. februar
Docken
Billetpris: 535 kr. (1580 kr. for VIP med fri bar)

Læs også: Dansk hiphop kigger mod Frankrig: Her er fem franske rappere, du skal tjekke ud

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af