Kanye West og Kim Kardashian afslører navnet på barn nummer 4

Kanye West og Kim Kardashian afslører navnet på barn nummer 4
Familien Kardashian West til en Alexander Wang-show i 2015, da de kun havde datteren North. (Foto: Craig Barritt/Getty Images)

I sidste uge annoncerede Kim Kardashian og Kanye West, at deres fjerde barn var blevet født via surrogatmor. Og nu har stjerneparret udmeldt navnet på drengen: Psalm West.

Kardashian kom med nyheden på Twitter, hvor hun skrev: »Psalm West. Smuk mors dag. Med ankomsten af vores fjerde barn. Vi er velsignede ud over alle grænser. Vi har alt, hvad vi skal bruge«.

At Kanye og Kardashian ikke er meget for traditionelle navne, fornægter sig ikke. Psalms søskende hedder henholdsvis North, Saint og Chicago West. Psalm skulle eftersigende have en stor lighed med sidstnænvte, som Kardashian bemærkede på Twitter i sidste uge: »Han er også Chicagos tvilling, lol, jeg er sikker på, at han vil forandre sig meget, men lige nu ligner han hende på en prik«.

Næste stop for Kanye er en tur i David Lettermans Netflix-talkshow ‘My Next Guest Needs No Introduction’, der lander på streamingtjenesten 31. maj.

Læs også: David Letterman efterlader Kanye West målløs med et af livets store spørgsmål

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af