Miley Cyrus fremviser breakup-tatovering med gammelt rockcitat

Miley Cyrus fremviser breakup-tatovering med gammelt rockcitat
Miley Cyrus MTV VMA. (Foto: Noam Galai/Getty Images)

Der bliver skrevet en del om Miley Cyrus’ privatliv for tiden – sangeren er nemlig i færd med at blive skilt fra sin mand gennem de seneste otte måneder: Hendes on/off partner siden 2009, Liam Hemsworth. Det lader da også til, at Cyrus bruger sit virke som musiker til at bearbejde breakuppet, eftersom hun natten til tirsdag fremførte en rå og rørende udgave af den nærmest terapeutiske single ’Slide Away’ til MTV VMA.

Til showet var Cyrus klædt i en sort kjole uden ærmer, der afslørede en ny tatovering på hendes overarm, har People bemærket. Tatoveringen består af et tekstuddrag fra en næsten 30 år gammel rocksang og lyder: »My head was feeling scared, but my heart was feeling free«.

Lyrikstykket stammer fra Pixies-nummeret ‘The Thing’, som egentlig var et remix af sangen ‘The Happening’, der indgik på albummet ‘Bossanova’ fra 1990 – det udkom altså lige et par år før Cyrus overhovedet kom til verden.

Hvor og hvornår hun har stiftet bekendtskab med sangen er ikke til at sige, men tekststykket menes naturligvis at være relateret til den igangværende skilsmisse, der ifølge den første officielle udmelding fra parret skyldes, at de to er vokset fra hinanden. Hvis man skal tro ‘Slide Away’, har der dog måske også været et alkohol- og stofmisbrug indblandet.

Du kan skimte tatoveringen i videoen med Cyrus’ optræden til VMA herunder eller se billederne hos People.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af