MTV VMA: Midt i skilsmissen krængede Miley Cyrus hjertet ud med breakup-balladen ‘Slide Away’

MTV VMA: Midt i skilsmissen krængede Miley Cyrus hjertet ud med breakup-balladen ‘Slide Away’
Miley Cyrus MTV VMA 2019 (Foto: Photo by Bryan Bedder/Getty Images)

For mindre end to uger siden ramte nyheden om Miley Cyrus’ og Liam Hemsworths separation sladderbladenes forsider. De to blev ellers gift for mindre end otte måneder siden, men nu har Hemsworth altså endeligt søgt om skilsmisse, og parret er således officielt snart fortid.

Siden da har Cyrus været på ferie med realitystjernen Kaitlynn Carter, benægtet vedholdende rygter om utroskab og ikke mindst udgivet den ret åbenhjertede sang ’Slide Away’ om bruddet fra Hemsworth.

Ved MTV Video Music Awards-showet i nat, hvor Cyrus i øvrigt var nomineret til Song of the Summer for ’Mother’s Daughter’, fremførte hun således ’Slide Away’ med en rå og indlevende vokal badet i sort/hvidt lys og flankeret af to rækker violiner i baggrunden. En smagfuld opsætning af et meget følelsesladet nummer, der handler om, hvordan de to mennesker, der har haft et langt on/off-forhold helt tilbage fra 2009, er gledet fra hinanden.

Blandt publikum kunne man blandt andet finde Cyrus’ far, Billy Ray Cyrus, der var nomineret til flere priser for sin medvirken på ’Old Town Road’, og han gav da også sin datter et stående bifald efter den rørende optræden.

Læs også: Se alle vinderne fra nattens MTV Video Music Awards

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af