DaBaby slår fan, der prøver at snuppe hans kæde

DaBaby slår fan, der prøver at snuppe hans kæde
DaBaby. (Foto: Sheldon Kearse.)

DaBaby er en af årets mest hypede nye rappere. Dels fordi han har et exceptionelt karakteristisk og skarpt flow, der allerede har skabt hits som ‘Suge’ og ført til gæsteoptrædener hos folk som Post Malone og Megan Thee Stallion. Men også på grund af en række kontroversielle episoder.

Visse er ret uskyldige, som når han er gået rundt udenfor iført ble eller kastet falsk weed ud til publikum under en festival. Men der har også tit været deciderede slagsmål og andre uroligheder. Og nu har DaBaby altså senest slået ud efter en fan under en koncert til Prime Festival i byen Lansing i USA.

I videoen fra koncerten (via TMZ) kan man se en fan prøve at snuppe rapperens kæde, mens han optræder – hvorefter han så slår ud efter personen. Det er ikke helt til at se, om DaBaby rammer nogen. Men det er helt sikkert, at episoden endnu engang stadfæster rapperens ry som en af de mere kontroversielle nye skikkelser på hiphopscenen.

Læs også: XXL præsenterer årets Freshman Class: Blueface, Gunna, Tierra Whack m.fl.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af