Her er 10 koncerter, du skal opleve i november

Der er udsolgt til Mac DeMarco, Lizzo og de fleste af The Minds of 99’s arenashows, men der er stadig masser af spændende koncerter på programmet i november. Her er 10, som du stadig kan nå at skaffe billet til.
Her er 10 koncerter, du skal opleve i november
Charli XCX. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mannequin Pussy
2. november, Atlas + 3. november, Ideal Bar

deres tredje album ‘Patience’ fra i år har Mannequin Pussy begået en omgang solid garagepunk, der under de solide guitarflader gemmer på smukke melodilinjer og sårbare tekster om et destruktivt forhold og dets følelsesmæssige eftermæle. Mon ikke man får lov at høre forsanger Marisa Dabice krænge sit forslåede hjerte ud med en guitar i favnen på både Atlas og Ideal Bar?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skepta
4. november, Store Vega

Skepta skal opleves live. Grime-legenden fra London, der gav en overlegen koncert på dette års Roskilde Festival, har en uimodståelig energi og en exceptionelt kommanderende livevokal, der får de tordnende tracks til at vokse sig endnu større. Og ja, der kommer til at være moshpits. Rigtig mange moshpits.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Charli XCX
7. november, Store Vega

Med dette års album ‘Charli’ har Charli XCX cementeret sin status som den ukronede, visionære dronning af futuristisk hyperpop. Hun er lige nu i gang med en omfattende verdensturné, som altså også lægger vejen forbi Store Vega med et minimalistisk setup, der giver god plads til Charlis højenergiske performance med masser af sassy danse-moves og vild fest både på scenen og blandt publikum.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Blueface, Lil Tjay & Blac Youngsta
7. november, Tap1

Der er mange, der joker om, at den hypede vestkystrapper Blueface ikke kan rappe på beatet. Men nu kan vi til gengæld finde ud af, om han kan rappe live. Og manden bag storhittet ’Thotiana’ har endda Lil Tjay og Blac Youngsta med sig på turné, så det er tre spændende unge hiphoptalenter, man kan se i Tap1.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kesi
7. november, Danmarksturné

Der er to ting, som Kesi gør bedre end nogen anden rapper i Danmark. Det ene er at lave klubbede, livsglade poprap-hits som ’Følelsen’, ’Mamacita’ og senest ’BDK’ fra dette års ep ’888’. Det andet er at skabe en fest på scenen. For i modsætning til så mange andre rappere er Kesi som født til at sætte gang i tingene, involvere publikum og skabe en fest.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Steve Lacy
12. november, Pumpehuset

Steve Lacy har et imponerende cv som medlem af r’n’b-trioen The Internet og yndet samarbejdspartner for artister som Kendrick Lamar, Solange og Vampire Weekend. I maj udgav han dog sin solodebut i form af det Frank Ocean-kanaliserende ‘Apollo XXI’, hvor sveden nærmest dryppede fra den sexede neo-soul, som du altså nu kan opleve i Pumpehuset.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

YG & Ty Dolla Sign
14. november, Den Grå Hal

Der er dømt westcoast-fest med to af Los Angeles’ stærkeste hiphopnavne i nyere tid, når YG og Ty Dolla Sign kommer til landet. Førstnævnte har genoplivet vestkystens klassiske gangstarap i traditionen fra Snoop og Dr. Dre og for nylig udgivet albummet ’4Real 4Real’, mens Ty Dolla Sign har velsignet utallige sange med sin fløjlsbløde soulstemme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Weyes Blood
14. november, Studie 2

Et konceptalbum med progressiv dommedagspop om den moderne tilværelses forfald? Det lyder umiddelbart lidt tungt, men ikke desto mindre var netop alt fra klimakrise til Tinder-trouble omdrejningspunktet for Weyes Bloods mesterlige fjerde album ‘Titanic Rising’, som du altså nu kan opleve blive bragt til live i DR Koncerthusets Studie 2.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Goldlink
28. november, Store Vega

Goldlink bevæger sig i samme elegante, sofistikerede univers som folk som Tyler, the Creator og Anderson .Paak, og hans 2019-album ’Diaspora’ har i dén grad stadfæstet ham som en af scenens vigtigste stemmer, også selv om han måske er en smule overset hertillands. Han fortjener at blive hørt – og set.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

The National
29. november, Royal Arena

The National er efterhånden stamgæster i Danmark, hvor de senest gæstede NorthSide sidste år. Bandet kan dog alligevel fejre en hvis milepæl, når de med dette års album ‘I Am Easy To Find’ i bagagen giver deres hidtil største indendørs koncert herhjemme i Royal Arena.

Læs interview: Charli XCX vil gerne fucke tingene op: »Den sædvanlige popstjerne er kedelig«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af